Μεγα Χορηγοι

ΒΙΚΟΣ COLA
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

28. 05. 17

Βρισκόμαστε χρονικά μια εβδομάδα πριν την συμμετοχή της ομάδας των Παγκορασίδων του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ στο FINAL FOUR του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, που αποτελεί ταυτόχρονα και...

... ιστορικής σημασίας διάκριση του συλλόγου για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση.
Το F4 Παγκορασίδων θα σημάνει τη λήξη της εξαιρετικά επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς για όλες τις ομάδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και εγκαρδίως όλους τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς.
Χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα είχαν οι αθλήτριες μας και οι προπονητές όλα τα απαραίτητα μέσα για να επιτύχουν τόσες διακρίσεις και δε θα εισέπρατταν οι γονείς, οι εθελοντές και οι φίλοι της ομάδας τόσα χαμόγελα και ικανοποίηση από τα παιδιά όλων των τμημάτων.
Επειδή οι χορηγοί βρέθηκαν άξιοι συμπαραστάτες όλων των προσπαθειών αυτής της "πορτοκαλί" οικογένειας, έτσι και ήταν απόφαση του Δ.Σ. θέλοντας να αναγνωρίσει την προσφορά τους, να βελτιώσει την ιστοσελίδα του συλλόγου προβάλλοντας με αποδοτικότερο τρόπο τόσο τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου όσο και μέσα από αυτή να αναδείξει τον κάθε χορηγό ξεχωριστά.

Στην νέα ιστοσελίδα www.mygdoniakos.gr και σε όλες τις ενότητες μπορεί ο κάθε επισκέπτης να αναγνωρίσει τους χορηγούς του Α.Ε.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και όλους συγκεντρωτικά στην ενότητα: ΧΡΗΣΙΜΑ > ΧΟΡΗΓΟΙ
http://www.mygdoniakos.gr/index.php/useful/χορηγοι

Οι φίλαθλοι, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι αθλήτριες μας, όλοι Μαζί αναγνωρίζουμε ότι χωρίς τη συμπαράσταση όλων αυτών θα ήταν αδύνατο να πετύχουμε τα σημερινά αποτελέσματα.
Ήδη έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς με προτεραιότητα τις ακαδημίες μας, που δεν σταματούν να μας κάνουν όλους περήφανους!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ο Προέδρος και το Δ.Σ.

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.