Μεγα Χορηγοι

TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΥΛΩΝΑ

25. 06. 17

Η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018 υπολογίζει πλέον και στις ικανότητες της εξαιρετικής αθλήτριας Άννα Μυλωνά που προστέθηκε στην οικογένεια της ομάδας.

Η 19χρονη ακραία έχει ξεχωρίσει ως αθλήτρια του volley από τα Μουδανιά όπου ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια και έχει εντυπωσιάσει πιο πρόσφατα, με τα χρώματα ομάδας της Α1 και με την φανέλλα της Εθνικής Κορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 2014 στη Βουλγαρία. Η οργάνωση του συλλόγου της Μυγδονίας και η δουλειά που είδε να γίνεται και τα αποτελέσματά της, όπως η πολύ καλή πορεία από την πρώτη χρονιά στην Β' Εθνική, ήταν και κάποιοι από τους λόγους που θα φορέσει τα πορτοκαλί.

Ξεκίνησε το volley στην ηλικία των 13, όταν αποφάσισε να αφήσει πίσω της άλλο άθλημα και μετά από παρότρυνση του μεγαλύτερου αδερφού της. Σύντομα συνειδητοποίησε πως τελικά είναι ένα άθλημα στα μέτρα της, τη γεμίζει σαν άνθρωπο, τη παθιάζει και της δίνει το κίνητρο να συνεχίζει με περισσότερο πείσμα σε ότι κι αν κάνει στη ζωή της. Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά αρκούν για να αποτελεί ήδη αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας της νέας της ομάδας.

"Οι αλλαγές στη ζωή μου δεν με φόβισαν ποτέ, όποιας μορφής και αν ήταν αυτές, ούτε με τρομάζουν.... βρίσκομαι στην ηλικία που οι ευκαιρίες με εξιτάρουν και με προκαλούν.... γι αυτό πρόκληση θεωρώ και την συμμετοχή μου στους στόχους της ομάδας του Μυγδονιακού. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά περισσότερο ανυπομονώ για τις προπονήσεις. Θεωρώ σημαντική την προπόνηση σε τεχνική και τακτική και η κα Άντζυ έχει να μου δώσει κι απ' τα δύο. Κάθε αγώνας τη νέα χρονιά θα είναι μια δοκιμασία, για την οποία θα είμαστε πάντα κατάλληλα προετοιμασμένες χάρη σε αυτές τις προπονήσεις!"

Καλωσορίζουμε την Άννα στον Μυγδονιακό και της ευχόμαστε να είναι πάντα αυτή η ομάδα, η πρόκληση της ζωής της.

 
   
Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.