Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ

Η ΣΜΑΡΩ ΜΟΣΧΟΥΛΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

12. 09. 19

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με την προπονήτρια κα ΜΟΣΧΟΥΛΑ ΣΜΑΡΩ, που αναλαμβάνει τα τμήματα Παγκορασίδων Β και Ασσήρου του Συλλόγου.

Η κα Μοσχούλα, εκτός από την πολυετή εμπειρία της ως προπονήτρια ακαδημιών, έχει αντιμετωπίσει ως αθλήτρια των Ακ.Πρωταθλητών Πεύκων τη γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού στο Πρωτάθλημα της Τοπικής κατηγορίας. Έχει βέβαια πιο σημαντική αγωνιστική παρουσία που συνοδεύεται από ανάλογους τίτλους, στα πρωταθλήματα όλων των εθνικών κατηγοριών με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, την ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ, τον ΒΑΟ και τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τη δωδεκαετή απασχόλησή της με ακαδημίες βόλει έχει επίσης αναλάβει στο παρελθόν με επιτυχία αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματα, έχοντας και η ίδια ως αθλήτρια τίτλο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Την κα Μοσχούλα έχουν "αγκαλιάσει" με ζήλο οι αθλήτριές μας, αφού έχει ήδη ξεκινήσει με όρεξη και περίσσεια θετική ενέργεια τις προπονήσεις των μικρών μας ταλέντων του βόλει. Συνεπής πάντα στη φιλοσοφία του, στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα συνεχίζει να έχει στραμένη την προσοχή του ο Μυγδονιακός, γι αυτό και ενισχύει τις υποδομές του με μία τόσο αξιόλογη προπονήτρια.

Κόουτς, η Μυγδονία σε έχει ήδη καλοσορίσει και μαζί της εμείς στον Μυγδονιακό σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη, κουράγιο και υγεία.

 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019