Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

08. 12. 19

Την Κυριακή 8/12 στις 20:00 η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού αντιμετωπίζει στον Δρυμό την ομάδα του ΑΣ Ωραιοκάστρου για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Το γεγονός ότι πρόκειται για δύο ομάδες volley του ίδιου δήμου δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του τοπικού ντέρμπι, αλλά αυτό που θα ξεχωρίσει από τον αγώνα της Κυριακής είναι η επίσκεψη του εκπροσώπου του αραβικού κολοσσού ΥΑΗΑΒΙΒ PETROL, από το Αμπού Ντάμπι των ΗΑΕ (Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων).
Η αραβική εταιρεία επιβεβαίωσε την αποδοχή της πρόσκλησης του Προέδρου και του ΔΣ του Μυγδονιακού για να συμπεριλάβει ο εκπρόσωπός της στο πρόγραμμα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Ελλάδα και την επίσκεψη στον αγώνα της Κυριακής.


Έτσι λοιπόν οι φίλοι της ομάδας θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο ΔΓ Μυγδονίας τον υπεύθυνο marketing του χορηγού του Μυγδονιακού για τη νέα χρονιά, να παρακολουθήσουμε μαζί του το σημαντικό παιχνίδι, καθώς και να του μεταφέρουμε τον παλμό και την αγάπη της κερκίδας του Μυγδονιακού.

Εν αναμονή του επισκέπτη εξ Ανατολής, περιμένουμε όλους εσάς την Κυριακή στο γήπεδο για να υποστηρίξετε την προσπάθεια των κοριτσιών μας.

 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.