Μεγα Χορηγοι

AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΒΙΚΟΣ COLA

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

11. 03. 17
από: Χαράλαμπος Χρυσάφης

Χθες Σαββάτο 11/3/2017 για το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων Β΄ και στο ΔΑΚ Χαλκηδόνας η ομάδα του Μυγδονιακού έσπασε το αήττητο του τοπικού ΓΑΣ στην έδρα του με σκορ 1—3 (25-27)(25-19)(28-30)(23-25).

Μ’ αυτή την νίκη οι Παγκορασίδες Β΄ του Μυγδονιακού στους 7 αγώνες που έδωσαν έκαναν το 6—1.

Τα κορίτσια του Ηρακλή Θεοδώρου έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Με πολύ καλό σερβίς και άμυνα υπερτερούσαν των κοριτσιών της Χαλκηδόνας τα οποία είχαν πολύ καλά προσόντα και ευχέρεια στην επίθεση αλλά με πολλά χαμένα σερβίς. Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι οι περισσότερες αθλήτριες του Μυγδονιακού είναι γεννηθείσες το 2003 και 2004 και έχουν μπροστά τους άλλα 1-3 χρόνια για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

Η επιτυχία του προπονητή του Μυγδονιακού είναι ότι έφτιαξε μια ομάδα με 20 περίπου αθλήτριες , σχεδόν ισάξιες, που αν εξαιρέσουμε 6—8 κορίτσια τα υπόλοιπα εναλλάσσονται εβδομάδα με εβδομάδα στην 14δα της ομάδας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστούν σε κάθε αγώνα όλα τα παιδιά.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Ηρακλής Θεοδώρου) Γουνιώτη Φωτεινη (C), Ιορδανίδου Αθανασία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Πανούση Χάιδω - Ειρήνη, Βεζύρη Ιωάννα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Χατζησακούλα Ησαία, Σερετούλη Έλενα, Σμαραγδά Γεωργία, Κούκου Χριστίνα, Νούλη Ελευθερία, Ξανθοπούλου Πασχαλίνα, Παναγιώτου Χριστίνα.

ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ : Γεροντίδου Αρίστη, Ντινακούς Αγγέλα, Γκόγκογλου Κασσάνδρα, Τσουτσούμη Μαρία, Τσιμπλιαρίδη Νίκη, Κόλκου Βασ.-Χρ., Αγγελίδου Γεωργία, Αγορατζή Μαρ.-Φρ., Μπαλτατζή Δέσποινα, Καραφυλλιά Χριστίνα, Λεονταρίδου Γεωργία, Ασλαματζίδου Ζωή, Μπαβέλη Αγγελική, Αλμπανίδου Ανθή.

 

Pin It
2020Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.