Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΒΙΚΟΣ COLA
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 16 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

17. 03. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα των Μαχητών Πεύκων βρέθηκαν αντιμέτωπες σήμερα 17/3/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού και πήραν το προβάδισμα για την πρόκρισή τους στις 16 ομάδες της επόμενης φάσης.

Με το σημερινό νικηφόρο αποτέλεσμα 3--0(25-13)(25-12)(25-13) και μία ακόμη νίκη απέναντι στην ίδια ομάδα, θα σφραγιστεί το εισιτήριο του Μυγδονιακού για την Γ' φάση του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Αν και αγωνιστικά φάνηκαν προετοιμασμένες οι Παγκορασίδες των Μαχητών, δεν βρήκαν τελικά τρόπους να αντιδράσουν στα πιεστικά σερβίς και τις γρήγορες επιθέσεις που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα και τα τρία σετ να εξελιχθούν με παρόμοιο τρόπο.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Τρύψια Άντζυ) Χατζηευστρατίου Κατερίνα (C), Ευφραιμίδου Εβελίνα, Λεούδη Μηλένα, Καραντάκη Δήμητρα, Κυρμανίδου Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Γιάμπαστου-Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηαστερίου Μαρία, Περκατή Στέλλα, Κωστοπούλου Γεωργία, Λάκη Μαρία, Μαρανά Γεωργία.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ : (Χρηστόφ Χ.) Σιλιβέρδη Μ., Καιμασίδου Ε., Μικρομάστορα Θ., Βουλγαρόγλου Δ., Τσομπανοπούλου Α., Ιωαννίδου Ρ., Τσολακίδου Δ., Καζάνη Α., Τσολακίδου Δ., Διακάκη Φ., Βελώνη Ε., Πούλιου Δ.

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019