Μεγα Χορηγοι

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

02. 06. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Στην πρώτη του συμμετοχή σε final 4 Πρωταθλήματος Παγκορασίδων ο Μυγδονιακός πήρε επάξια μία θέση στον τελικό, αφού κέρδισε το βράδυ της Παρασκευής 2/6/2017 την Ελπίς Αμπελοκήπων.
Στο "θερμό" από τη ζέστη και τους φιλάθλους των δυο ομάδων, Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας, οι μικρές πορτοκαλί έφυγαν από τον ημιτελικό με σκορ 3--1(23-25)(25-16)(25-23)(25-14).

Αν και το ξεκίνημα των Παγκορασίδων του Μυγδονιακού ήταν νωχελικό, από τα μέσα του 1ου σετ και με "μπροστάρησα" την αρχηγό βρέθηκαν μία ανάσα από τους 25 πόντους. Η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική στο 2ο σετ, με το Μυγδονιακό να κυριαρχεί στο παιχνίδι και να δέχεται ασφυκτική πίεση στο 3ο σετ αλλά να μη λυγίζει μέχρι το τέλος. Στο 4ο σετ δεν υπήρχε ομάδα που θα μπορούσε να σταματήσει την κα Άντζυ Τρύψια και τα κορίτσια της, αν και οι Παγκορασίδες της Ελπίδας δεν έπαψαν σε κανένα σημείο του αγώνα να μάχονται με πολύ πάθος και πεισμα.

Δεν είναι το ξέσπασμα στον τελευταίο πόντο, δεν είναι οι κραυγές χαράς και η συγκίνηση που ακολούθησε, ούτε ο χορός των αθλητριών και τα συνθήματα του κόσμου που φώναζαν στο γήπεδο,
αυτά που ξεχώρισαν αυτό το βράδυ. Ήταν ότι τον αγώνα τον κέρδισαν όλα μαζί τα κορίτσια και η κάθε μία προσέφερε σε όλη την ομάδα με τον τρόπο της συνθέτοντας ένα τέλειο σύνολο.
Όλες μαζί πετύχαιναν κάθε πόντο και όλες μαζί έκαναν λάθη, όλες μαζί και όλος ο Μυγδονιακός. Όλοι Μαζί στον τελικό, Μαζί όπως Μυγδονιακός!


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Κυρμανίδου Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Κωστοπούλου Γεωργία, Λάκη Μαρία, Χατζηαστερίου Μαρία, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Μαρανά Γεωργία, Βεζύρη Ιωάννα, Ιορδανίδου Αθανασία, Χατζησάκουλα Ησαία.

ΕΛΠΙΣ: (Τεμελούδης Γεώργιος): Λαζαρίδου Κ., Τσουμπέκη Ε., Τάτση Σ., Πυργιώτη Χ., Αρμουτσή Τ., Κολιού Α., Αντωνιάδου Μ., Χ. Τάτση Χ., Ηλία Ν., Κοκαβέση Κ., Ατσου Α., Κιρτσάνη Κ., Κοκτσίδου Γ., Πουρσανίδου Ε.

Δείτε τις τελευταίες στιγμές του αγώνα στο παρακάτω βίντεο ή στην αρχική σελίδα του www.mygdoniakos.gr ή στο κανάλι του Μυγδονιακού στο youtube.

Στον τελικό οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Ναύαρχου Βότση, που προκρίθηκε νωρίτερα την ίδια μέρα κερδίζοντας με 3--2 τον Άρη.

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.