Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TAKIS SHOES

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

20. 01. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Οι εξελίξεις για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών είναι ραγδαίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Μυγδονιακός θα έχει τελικά την δυνατότητα να αναμετρηθεί με τον...

Αίαντα Κιλκίς για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης. Από την πλευρά μας ως σύλλογος και φίλαθλο κοινό ευχαριστούμε τον ΓΣΓ Νίκης Αλεξανδρούπολης για την ευκαιρία (που διεκδικήσαμε αγωνιστικά) να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και να ευχηθούμε στην Νίκη καλή συνέχεια στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α2 που διανύει και πάντα επιτυχίες.

Στον αγώνα της Τετάρτης 25/1/2017 και ώρα 20:30 στο Κιλκίς, ο Μυγδονιακός καλείται να διεκδικήσει μία θέση από τις τέσσερις που οδηγούν στην Γ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν τελικά ο Αίαντας δεν θα είναι εμπόδιο στον Μυγδονιακό, τότε κατόπιν της σημερινής (20/1/2017) κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στην ΕΟΠΕ, το εμπόδιο θα είναι η ομάδα των Μακεδόνων Αξιού. Η ομάδα που θα φύγει νικήτρια από το Κιλκίς θα είναι αυτή που θα πρέπει να "κοιτάξει στα μάτια" την ομάδα των Μακεδόνων της Α1 επαγγελματικής κατηγορίας!

Ο Μυγδονιακός γράφει την ιστορία του και όλοι θα είμαστε εκεί!

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.