6⁰ ΤΟΥΡΝΟΥΑ GRASS VOLLEYBALL ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

11. 06. 17

Ο Μυγδονιακός το Σάββατο 10/6/2017 έλαβε μέρος στο 6ο τουρνουά Grass Volleyball που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ & o Δήμος Λαγκαδά  στον περιβάλλοντα χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά.

Στο τουρνουά στο οποίο πήραν μέρος δεκαπέντε σύλλογοι  ( Μυγδονιακός ΑΕΣ, ΑΣΚ Λαγκαδά, Α.Ε. Αμπελοκήπων, Αίας Ευόσμου, Ακαδημία Αθλέτικο, Ακαδημία βόλεϊ Λητής, Απόλλων Αρναίας, Άτλας Κιλκίς, ΔΕΚΑ, Δημόκριτος Μυγδονίας, Ελπίς Αμπελοκήπων, Όλυμπος Κορδελιού, Πήγασος Πολίχνης, Προμηθέας Πυλαίας, Τιτάνες Ευόσμου) συμμετείχαν περισσότερα από 500 παιδιά τα οποία απόλαυσαν το βόλεϊ στα 12 γηπεδάκια που είχαν στηθεί για περισσότερο από 2 ώρες.

Πολύ έντονη ήταν και η παρουσία του Μυγδονιακού που συμμετείχε στο τουρνουά με περισσότερα από 50 κορίτσια και αγόρια τα οποία εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις αλλά και με την άψογη συμπεριφορά τους. Μετά τους αγώνες πραγματοποιήθηκε τιμητική απονομή κυπέλλων σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και παρέλαβαν με μεγάλη χαρά οι μικρές αθλήτριες των συλλόγων. Δυστυχώς όμως οι συμμετέχοντες δεν μπόρεσαν να απολαύσουν όπως κάθε χρόνο την πισίνα των λουτρών η οποία λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν ήταν ανοιχτή. Ωστόσο ο δήμαρχος Λαγκαδά υποσχέθηκε ότι οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να κάνουν δωρεάν χρήση της πισίνας, όταν αυτή λειτουργήσει, με επίδειξη του αθλητικού τους δελτίου ή σχετικής βεβαίωσης από τους συλλόγους.

Συγχαρητήρια τέλος πρέπει να δοθούν στον ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ, για την άψογη διοργάνωση, στους προπονητές και προπονήτριες όλων των ομάδων και φυσικά σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

Pin It