Μεγα Χορηγοι

ΠΗΓΗ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
SANCHEZ SALON

ΧΑΤΖΙΚΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

07. 07. 18

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού Α.Ε.Σ. ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την Χατζίκου Βικτώρια.

Αθλήτρια ή προπονήτρια, κεντρική ή γυμνάστρια/trainer η Βίκυ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα νέου ανθρώπου που αγαπάει τον αθλητισμό και επιδιώκει συνεχώς το καλύτερο για το Σύλλογο συμμετέχοντας ενεργά και προσφέροντας σε όλες τις δραστηριότητες του. Οι άνθρωποι του Μυγδονιακού που παρακολουθούν την Βίκυ από τότε που ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας και μέχρι σήμερα δεν έχουν τρόπο να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη της ως αθλήτρια, προπονήτρια και γυμνάστρια, παρά να αναγνωρίζουν καθημερινά στο πρόσωπό της ένα ιδιαίτερα πολύτιμο μέλος της οικογένειας και ένα φωτεινό παράδειγμα για τα μικρότερα κορίτσια της ομάδας.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σου ευχόμαστε τα καλύτερα για την νέα περίοδο!

 

 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.