ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ VOLLEY ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022 - 2023

25. 09. 22

25/9/2022 Έναρξη Ακαδημιών Volley Λητής - Πρόγραμμα Προπονήσεων

Το τμήμα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ VOLLEY ΛΗΤΗΣ ξεκινά προπονήσεις στο Active Sport Center στη ΛΗΤΗ, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου   www.mygdoniakos.gr>>Volley>>Πρόγραμμα Προπονήσεων.

Από τη  ΠΕΜΠΤΗ 29/9/2022 και κάθε  ΠΕΜΠΤΗ στις 19:30 με 21:00 & ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 ΜΕ 10:00, με προπονήτρια την κα. Λάκη Μαρία (τηλ: 6980590809)

Οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Λητής μπορούν να ακολουθούν και τις προπονήσεις στο ΔΓ Μυγδονίας στο Δρυμό κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.

23/9/2022 Έναρξη Ακαδημιών Volley Ασσήρου - Πρόγραμμα Προπονήσεων

Το τμήμα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ VOLLEY ΑΣΣΗΡΟΥ ξεκινά προπονήσεις στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ στην ΑΣΣΗΡΟ σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου   www.mygdoniakos.gr>>Volley>>Πρόγραμμα Προπονήσεων.

Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9/2022 και κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ στις 18:00 με 19:00, με προπονήτρια την κα. Σταλιοπούλου Γεωργία (τηλ: 6988235488)

Οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Ασσήρου μπορούν να ακολουθούν και τις προπονήσεις στο ΔΓ Μυγδονίας στο Δρυμό κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.

17/9/2022 Νέο ενημερωμένο πρόγραμμα προπονήσεων

  • ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Όλα τα τμήματα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ VOLLEY, ξεκινούν προπονήσεις στο ΔΓ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ στο ΔΡΥΜΟ σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου   www.mygdoniakos.gr>>Volley>>Πρόγραμμα Προπονήσεων.

Πιο συγκεκριμένα:

οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α (Α,Β & Γ Δημοτικού) ξεκινούν προπονήσεις στο ΔΓ Μυγδονίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/2022 στις 16:30.

οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Β (Δ, Ε & ΣΤ Δημοτικού) ξεκινούν προπονήσεις στο ΔΓ Μυγδονίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/2022 στις 17:30.

οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Κ16* (Γυμνασίου) ξεκινούν προπονήσεις στο ΔΓ Μυγδονίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/2022 στις 18:30.

Οι προπονητές έχουν την δυνατότητα να τροποποιήσουν τον αριθμό των αθλητριών σε κάθε τμήμα, με κριτήριο την ομαλή και επωφελή για όλα τα παιδιά προπόνηση!

Η έναρξη προπονήσεων στο Σχολικό Ασσήρου θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Ωστόσο οι αθλητές και αθλήτριες θα ακολουθήσουν τις προπονήσεις στο ΔΓ Μυγδονίας στο Δρυμό.

Το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Προπονήσεων συμπεριλαμβάνει όλα τα τμήματα Volley του Συλλόγου για όλα τα γήπεδα και μπορείτε να το "κατεβάσετε":

σε υψηλότερη ανάλυση εδώ Πρόγραμμα Προπονήσεων 2022 - 2023 v2.11 [jpeg]

ή σε μέγεθος εκτύπωσης Α4 εδώ Πρόγραμμα Προπονήσεων 2022 - 2023 v2.11 [pdf].

Παρακαλώ, ξεκινήστε τη διαδικασία εγγραφής σας στο www.mygdoniakos.gr>>Αίτηση Εγγραφής

Πρόγραμμα Προπονήσεων Volley

Pin It