Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΒΙΚΟΣ COLA
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ #GOORANGE

31. 07. 18

Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος volley και ενόργανης-ρυθμικής γυμναστικής της Μυγδονίας, ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, θέτει επίσημα από 1/8/2018 στη διάθεση των φίλων της ομάδας, την δική του ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ.

Μετά από 10 χρόνια σταθερά ανοδικής πορείας του Μυγδονιακού Α.Ε.Σ. και με προοπτική την ισχυρότερη παρουσία των αναπτυξιακών τμημάτων του σε όλα ανεξαιρέτως τα πρωταθλήματα, η Διοίκηση του συλλόγου κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είναι όσο γίνεται περιορισμένη η επιβάρυνση των γονιών και έχει ανοίξει ήδη την αγκαλιά της οικογένειας του Μυγδονιακού σε περισσότερα παιδιά της περιοχής.

Με μια σειρά ενεργειών του συλλόγου, για την νέα προπονητική - αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019:

  • Δίνεται η δυνατότητα σε όσα παιδιά 5 - 12 ετών επιλέχθηκαν από τη δράση: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
  • Εξακολουθούν να ισχύουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και διευκολύνσεις πληρωμής για τις ευπαθείς ομάδες, ενώ η κανονική ετήσια συνδρομή παραμένει από τις χαμηλότερες του Νομού Θεσσαλονίκης.
  • Δημιουργήθηκε επιπλέον τμήμα volley που θα λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου "ΑΤΕΡΜΩΝ" για να εξυπηρετεί τα παιδιά και τους γονείς των περιοχών δυτικά της Μυγδονίας. 
  • Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ των παιδιών στο σύλλογο από 11/7/2018 χωρίς να είναι δεσμευτική, αλλά απαραίτητη για την έγκαιρη οργάνωση των τμημάτων.
  • Εξασφαλίστικαν ήδη 20 ώρες στο πρόγραμμα λειτουργίας στο ΔΑΚ Μυγδονίας, η παραχώρηση ωρών στο πρότυπο κλειστό γήπεδο του "ΑΤΕΡΜΩΝ" και οι απαραίτητες ώρες στα σχολικά γυμναστήρια του Δρυμού και της Ασσήρου, καθώς και επιπλέον κλειστών χώρων της Μυγδονίας για τα τμήματα ενόργανης - ρυθμικής.

Στα πλαίσια των παραπάνω ενεργειών και με γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του συλλόγου προς τα παιδιά, για κάθε ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ θα ήταν ευχάριστο εάν μπορούσε κάθε φίλος ή φίλη της ομάδας να διαθέσει τουλάχιστον 20 € για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Μυγδονιακού. Ο κάτοχος μίας αριθμημένης κάρτας #GOORANGE MEMBER έχει ανταποδοτικά ωφέλη:

  1. Συμμετέχει αυτόματα στις δύο μεγάλες κληρώσεις δώρων, Χριστουγέννων και Πάσχα.
  2. Ωφελείται προσφορών και εκπλήξεων που θα ανακοινώνονται εντός της αγωνιστικής χρονιάς.
  3. Ενημερώνεται έγκαιρα για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που θα συμμετέχει η ομάδα με sms. 
  4. Αποτελεί μέλος της πορτοκαλί οικογένειας που θα συμμετέχει τουλάχιστον έμμεσα στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Οι υψηλής ποιότητας αριθμημένες πλαστικές κάρτες #GOORANGE MEMBER διατίθενται από τα μέλη της Διοίκησης του Μυγδονιακού. 

Γίνε #GOORANGE μέλος, στήριξε τα παιδιά την ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018 - 2019 και δήλωσε παρών στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Μυγδονιακού!

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.