Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΑΕΣ εκφράζει θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια πρωτίστως προς τον Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου
ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΛΙΟΠΟΥΛΟ,
για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής (ΕΠΕΣΘ), στις εκλογές της Τρίτης 29/06/2021.
Ο κος Σταλιόπουλος έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και αναδείχθηκε τρίτος σε αριθμό ψήφων, ενώ μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και αφού συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στη θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της Ένωσης.
Ο Μυγδονιακός μόλις λίγα χρόνια από την ίδρυσή του (2007) με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά μέσα στα γήπεδα, κατόρθωσε να έχει εκπρόσωπο στην ΕΠΕΣΘ έναν εξαιρετικό εργάτη και λάτρη του αθλήματος που το έχει υπηρετήσει πιστά μέχρι τώρα από τον πάγκο και παρακολουθώντας στενά όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Πλέον, ο κος Σταλιόπουλος από την νέα του θέση έχει αναλάβει να υπηρετήσει το ίδιο πιστά μέσα από τα γήπεδα και «από τον πάγκο» το σύνολο των συλλόγων πετοσφαίρισης νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και είμαστε βέβαιοι ότι το ήθος του και οι ικανότητές του σε συνδυασμό με την ισχυρή θέλησή του για οργανωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, στο πλαίσιο ανάδειξης και διεκδίκησης ζητημάτων του αθλήματος, θα επιφέρουν τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα για όλα τα Σωματεία των δύο Νομών και όχι μόνο.
Ευχόμαστε σε αυτούς που απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο κο Νικόλαο Δατσέρη, τον Αντιπρόεδρο κο Κωνσταντίνο Χαριτωνίδη, τον Γενικό Γραμματέα κο Ιωάννη Σταλιόπουλο, τον Ταμία κο Δημήτριο Ορφανό, τα Μέλη κους Γεώργιο Γεωργιάδη, Γεώργιο Πετρίδη, Γεώργιο Μιχαλίτσιο, Κωνσταντίνο Νταή και Θεόφιλο Ορφανίδη
καλή δύναμη, παραγωγική θητεία και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου τους.
Θα είναι τιμή μας να βρισκόμαστε δίπλα σας προσφέροντας το λιθαράκι μας στην κοινή προσπάθεια προστασίας και ανάπτυξης του βόλεϊ.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Μυγδονιακού
Λάκης Βασίλειος








