Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022

28. 12. 21

Αγαπητοί φίλοι του Αθλητισμού,

Σύντομα αποχαιρετούμε το 2021 και υποδεχόμαστε με χαρά το 2022, έχοντας βιώσει ο καθένας από εμάς πρωτόγνωρες αλλαγές στην καθημερινότητά μας από μία πανδημία που ορίζει με τον δύσκολο τρόπο πως θα λειτουργήσουμε και ειδικότερα στον αθλητισμό πως θα προπονηθούμε, πως θα αγωνιστούμε και πως τελικά θα παίξουμε το βόλεϊ που τόσο αγαπάμε.

Ο αθλητισμός αποδεικνύεται «όπλο» ενάντια στην πανδημία, γι αυτό και είναι απαραίτητος για την υγεία κάθε ατόμου, κάθε οικογένειας και τελικά, της κοινωνίας.

Πέρσι αυτές τις γιορτινές ημέρες δεν υπήρχε αθλητισμός και η αμφιβολία και τα ερωτηματικά για το μέλλον ήταν τα ίδια που υπάρχουν και φέτος… Όμως από τότε έγιναν πολλά, η δράση επανήλθε εντός των αγωνιστικών χώρων και οι οργανωμένοι σύλλογοι αντιμετώπισαν κάθε δυσκολία, όπως και οι αθλητές, με υπομονή και δουλειά.

Ο Μυγδονιακός κατάφερε να βηματίσει στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό που είχε προ πολλού χαράξει και συνεχίζει πλέον πιο εντατικά και με μεγαλύτερο πείσμα.

Οι άνθρωποι του Μυγδονιακού δεν έχουν πλέον αμφιβολίες και ερωτηματικά για το μέλλον, ακόμη κι αν χαθεί κάποιο σετ ο στόχος παραμένει το τελικό θετικό αποτέλεσμα, η νίκη!

Η νίκη στη ζωή και στον αθλητισμό!

Ας καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με χαμόγελο, αισιοδοξία και πολύ βόλεϊ!

ΚΑΛΗ & ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΙΗΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.