Μεγα Χορηγοι

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΒΙΚΟΣ COLA
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ 12/1/2022

07. 01. 22

Ο Σύλλογος μας, αφού έλαβε υπόψιν του την επιδημιολογική κατάσταση και με σκοπό την ομαλή και ασφαλή επιστροφή των μικρών αθλητών και αθλητριών μας 

πρώτα στα σχολεία τους και κατόπιν στο αγαπημένο τους άθλημα, αποφάσισε την έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών στα γυμναστήρια

Ασσήρου, Λητής και Δρυμού ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/1 βάση προγράμματος.

Με αίσθημα ευθύνης, σαν Μυγδονιακός έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, την Τετάρτη θα υποδεχτούμε όλα τα παιδιά με χαρά για προπονήσεις και εφόσον προσκομίσουν τα απαραίτητα έντυπα του self test.

Παρακαλούμε σε κάθε περίπτωση που κάποιο από τα παιδιά παρουσιάσει τυπικό σύμπτωμα ίωσης, ακόμη και κατόπιν αρνητικών τεστ μετά το σχολείο, να αποφύγετε να προσέλθει για προπόνηση σεβόμενοι την υγεία των άλλων παιδιών και των οικογενειών τους.

Για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει λόγω της επιβαρυμένης ήδη κατάστασης, που πιθανόν να επανεκτιμηθεί μέχρι την Τρίτη 11/1, οι φίλοι γονείς θα ενημερωθείτε με sms και με αντίστοιχη ανακοίνωση όπως σήμερα.

Σας ευχαριστούμε!

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.