Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
TAKIS SHOES
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΕΣΕΙΣ?

19. 10. 23
Αυτό το Σάββατο 21/10 στην Αλεξανδρούπολη στις 18:00 με τον τοπικό Φοίνικα ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ξεκινά το "παρθενικό ταξίδι" του στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡIΑ.
Ένα ταξίδι που πριν από 10 χρόνια, όταν ξεκίνησε αυτή η οικογενειακή προσπάθεια έμοιαζε τόσο μακρινό και ίσως ακατόρθωτο!
Ήμαστε έτοιμοι πλέον, όπως και τότε θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να στενοχωριόμαστε, να απογοητευόμαστε, να θυμώνουμε και να χαιρόμαστε με το βόλεϊ, για τον αθλητισμό και τα παιδιά!
Ξεκινάμε εκτός έδρας με θάρρος και περιμένουμε όλους εσάς τους φίλους του βόλεϊ σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!
Να είστε όλοι εκεί για το βόλεϊ, για τον αθλητισμό και για όλα αυτά τα συναισθήματα που δεν περιγράφονται, μόνο μας πλημμυρίζουν!
Να είστε εκεί για τον ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

#upscA2ingvolleyball #goorange
 
 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.