Μεγα Χορηγοι

TAKIS SHOES
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

27. 01. 24
Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν η προπονήτρια κ.Κοκκίνου Ευστρατία ξεκινούσε μία λαμπρή πορεία παράλληλη με τον Μυγδονιακό.
Με την έμπειρη καθοδήγησή της και άπειρες ώρες δουλειάς στο γήπεδο, ο Σύλλογος μας έβαλε θεμέλια για επίδοξες πρωτ-αθλήτριες για πολλά χρόνια ακόμη.
 
Υπό την Τεχνική Ηγεσία της κ.Κοκκίνου ο Μυγδονιακός κατάφερε να ανέβει ακόμη ψηλότερα, στα βάθρα των Πρωταθλητών, και να κατακτήσει Πρωτάθλημα Β' Εθνικής, Κύπελλο ΕΠΕΣΘ, Άνοδο στην Α2 και βέβαια η συνεισφορά της στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων το 2023 παραμένει ανεκτίμητη.

Έπειτα από 5 χρόνια αδιάλειπτης εργασίας με τη γυναικεία ομάδα και αθλήτριες κυρίως των αναπτυξιακών τμημάτων, μετά από 5 χρόνια με χαρές, στεναχώριες, νίκες, ήττες, παρενθέσεις που μας κράτησαν μακριά από τα γήπεδα, όχι από το βόλει χάριν στην ίδια, κατόπιν μιας 5ετίας που αγαπήσαμε στον Μυγδονιακό το ίδιο το άθλημα περισσότερο και στο ανυπέρβλητο μέγεθος που το αγαπάει η κ.Κοκκίνου, βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να αποδεχτούμε τον "κύκλο" που έκλεισε, να μην μπορούμε να αποτρέψουμε την αποχώρησή της από το Σύλλογο.

Ευχαριστούμε θερμά την Δασκάλα αθλητριών και Προπονήτρια του βόλεϊ κ.Ευστρατία για το αθλητικό κεφάλαιο που προσέθεσε στον Μυγδονιακό και για τις αθλήτριες που έχτισε και δεν πρόλαβε να "εξαργυρώσει".
 
Farewell coach!
 
 


 
 
 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.