Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TAKIS SHOES
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ

A2 ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

12. 11. 23
από: MyMGr
Αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11/2023 στις 18:00 η γυναικεία ομάδα του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στα πλαίσια της 4ης ημέρας του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας!
 
Αυτό που κάνει ιδιαίτερα σημαντική αυτή την αναμέτρηση είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί αγώνας ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ βόλει στο ΔΓ Μυγδονίας "Παναγιώτης Νέτσικας" και μετά από πάρα πολλά χρόνια στο Δήμο Ωραιοκάστρου!
 
Με τη δική σας στήριξη από τις κερκίδες του δημοτικού γυμναστηρίου του Δρυμού, οι γυναίκες μας θα καταφέρουν περισσότερα και ακόμα πιο σημαντική θα είναι η παρουσία των μικρότερων παιδιών και των αθλητριών του Συλλόγου μας, των παιδιών μας.
 
Σας περιμένουμε με χαρά για να ζήσουμε ένα τέτοιο γεγονός μέσα από το γήπεδο, να γευτούμε την ζωντάνια του αθλητισμού, να χορέψουμε στον παλμό της κερκίδας, να νοιώσουμε την δύναμη του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ! Are you ready?
 
 
 
 

 

 

 

Pin It
4132802rgblow.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.