Μεγα Χορηγοι

TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

FINAL 4 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

24. 03. 19
από: MyMGr

Τα αναπτυξιακά τμήματα του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που έχουν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια και μόλις 12 από την ίδρυση του Συλλόγου, συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση (Final Four) Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Δύο χρόνια νωρίτερα ήταν τα ίδια κορίτσια, αποκλειστικά από την ευρύτερη περιοχή της Μυγδονίας, οι αθλήτριες που μας έκαναν όλους περήφανους όταν κέρδισαν το αργυρό μετάλλιο, σε ένα από τα ποιo ανταγωνιστικά Final Four Παγκορασίδων των τελευταίων ετών.

Αυτή την αγωνιστική περίοδο οι Κορασίδες του Μυγδονιακού, έχοντας αφήσει πίσω τους πολύ δυνατές ομάδες, θα κερδίσουν μία θέση από τις 4 καλύτερες που τους αξίζει συμμετέχοντας με αξιώσεις στο φετινό Final Four Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας το τριήμερο 3 - 5 Απριλίου.

Το ρόστερ των αθλητριών που θα αγωνιστούν για να διεκδικήσουν μετάλλιο και μία από τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του Μυγδονιακού:

www.mygdoniakos.gr/Volley/Roster Volley/Roster 2018-2019/Κορασίδων.

Αξίζει να σημειώσουμε γι αυτή την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην τελική φάση τις ιστορικές ομάδες του ΑΣ ΑΡΗ, ΑΣ ΕΛΠΙΣ και ΑΠΣ Ν.ΒΟΤΣΗ, ότι:
1) Μία μόλις αθλήτρια του Μυγδονιακού δεν θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα Κορασίδων, λόγω ορίου ηλικίας.
2) Ο μέσος όρος έτους γέννησης των βασικών αθλητριών της ομάδας είναι 2003 και όλων των κοριτσιών είναι μοιρασμένος μεταξύ 2003 & 2004. Αυτό σημαίνει ότι είναι ίσως η μικρότερη ηλικιακά ομάδα της τελικής φάσης και 1 έτος μικρότερη από το επιτρεπτό όριο ηλικίας του 2002.
3) Το σύνολο των αγωνιζομένων αθλητριών προέρχεται από τις ακαδημίες του Μυγδονιακού και από τις περιοχές του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης.
4) Από το ρόστερ των 14 αθλητριών, οι 8 έχουν σημαντικό αγωνιστικό χρόνο στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την γυναικεία ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα 3 τελευταία χρόνια.

Τους 16 σταθμούς της αγωνιστικής διαδρομής που ακολούθησαν οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ για να φτάσουν στο Final Four μπορείτε να τους δείτε στην ιστοσελίδα του Μυγδονιακού:

www.mygdoniakos.gr πατώντας σε οποιονδήποτε από τους ενεργούς συνδέσμους "Πρωτάθλημα Κορασίδων 2018-2019" βρείτε στην κεντρική σελίδα.

Ο Μυγδονιακός θα είναι σε ένα ακόμα F4, παρόν σε μία μεγάλη διοργάνωση του volley της ΕΠΕΣΘ (Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής), διεκδικώντας μία ακόμη διάκριση και τροφοδοτώντας τις νεαρότερες αθλήτριες με προσδοκίες για περισσότερες επιτυχίες, περισσότερο αθλητισμό, καλύτερο volley!

#GoLittleOranges #Go4Gold

 

Pin It
2021_4987653p7low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.