Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
TAKIS SHOES
ΒΙΚΟΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

13. 05. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Την 3η συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν οι μικρές αθλήτριες του κου Θεοδώρου Ηρακλή, αφού κέρδισαν το Σάββατο 13/5/2017 την αντίστοιχη ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. στο ΔΑΚ Μυγδονίας, για το Τουρνουά Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ. Το τελικό αποτέλεσμα 3--1(26-24)(25-10)(23-25)(25-18).

Το παρόν δελτίο τύπου και ενημέρωσης των φίλων του συλλόγου του Μυγδονιακού ήταν το τελευταίο της παλαιάς ιστοσελίδας, αλλά και ταυτόχρονα το πρώτο της νέας! Θεωρούμε ότι μετά από 10 χρόνια λειτουργίας του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Μυγδονιακού μία ανανέωση στην εμφάνιση του βασικού portal για το βόλεϊ της Μυγδονίας ήταν απαραίτητη.

Σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα www.mygdoniakos.gr στη νέα της μορφή και ελπίζουμε να ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι απαραίτητες εργασίες της νέας ιστοσελίδας δεν έγιναν από επαγγελματίες, ούτε αποτελούν αγοραστό ή χορηγούμενο προϊόν, αλλά έγιναν εξ ολοκλήρου inhouse από τους ανθρώπους του συλλόγου. Γι αυτό θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή μέχρι να ανοίξουν κάποιες επιπλέον επιλογές που σήμερα 14/5/2017 1η ημέρα λειτουργίας του νέου portal, δεν είναι ορατές και προσβάσιμες.

Ένα βασικό γνώρισμα της νέας μορφής είναι ότι σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για να λειτουργεί με τον πιο εύκολο τρόπο σε κινητά τηλέφωνα, tablet και φορητές συσκευές!

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η παλιά ιστοσελίδα θα είναι σύντομα ξανά διαθέσιμη για ιστορικούς λόγους και για αρχείο της ομάδας, μέσω συνδέσμου που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες!

Η ιστοσελίδα άλλαξε με τις επιτυχίες των Παγκορασίδων και με τον καλύτερο τρόπο, με νίκες και των δύο τμημάτων του Μυγδονιακού. Ευχόμαστε πάντα τέτοια βήματα μπροστά! 

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Θεοδώρου Ηρακλής) Χατζησακούλα Ησαΐα (C), Κοκτσίδου Αναστασία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Πανούση Χάιδω - Ειρήνη, Σμαραγδά Γεωργία, Σερετούλη Έλενα, Νούλη Ελευθερία, Ξανθοπούλου Πασχαλίνα, Βογιατζή Στέλλα, Γκούζη Ελεάνα, Μπουγιουκλή Δέσποινα, Παναγιώτου Χριστίνα, Σωτηρίου Σοφία, Κούκου Φωτεινή, Κούκου Χριστίνα, Γουνιώτη Φωτεινή.

ΧΑΝΘ : (Θεοδόσης Αλέξανδρος) Βαβάτσικα Βασιλική (C), Κόντη Έλενα, Παπαγεωργίου Φρειδερίκη, Γεροβασιλείου Ιωάννα, Κωστάρου Ειρήνη, Πέλλα Άννα, Πετκίδου Φανή, Διαμαντή Αριάδνη, Τσαντζαλή Μαρία, Αγριφιώτη Ελένη.

Pin It
4132802rgblow.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.