Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ
TAKIS SHOES
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ (FLASHBACK)

06. 03. 21
από: MyMGr

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, για την 22η και τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί στο ΔΑΚ Μυγδονίας στις 21:30 αντιμέτωπος με τον μαχητικό ΠΗΓΑΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ διεκδικώντας την νίκη που θα του εξασφαλίσει την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Β' Εθνικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

Θα χρειαστούν 91' λεπτά για το τελικό αποτέλεσμα 3--1(25-20)(25-15)(21-25)(25-11) με το οποίο οι Πορτοκαλί κλείδωσαν στη θέση της πρωτοπόρου της κανονικής διάρκειας και για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της φορμαρισμένης ομάδας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΟΥ. Λίγες μέρες αργότερα θα πετύχουν την πρόκριση, αλλά στον τελικό θα συναντήσουν τελικά την έμπειρη ΜΕΝΤ και όχι την αισιόδοξη αλλά συνδημότισσα ομάδα του ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Το ημερολόγιο έγραφε ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Χατζίκου Βίκυ, Ρωφαλίκου Στέλλα, Θεοτή Αντωνία, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Κανταρτζή Ελπίδα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Καραγιάννη Θέη, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Μαράνα Γεωργία, Λεούδη Μηλένα.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ: (Χριστόπουλος Βασίλης) Γιαννώτα Νάντια (C), Σιουγγάρη Κ., Σταυροθεοδώρου Εύα, Βεζυργιαννίδου Αλίκη, Βούζα Μαρία, Νικολάου Αγαθή, Ακριτίδου Θεοδώρα (L), Μαραγκούλια Αλεξάνδρα (L), Χρηστινίδου Τάνια, Κωνσταντίνου Γ, Χατζηλάμπρου Έλενα, Χαιτλή Κωνσταντίνα, Ιακώβου Ανατολή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες του αγώνα δημοσιεύονται για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια στο facebook του συλλόγου ΕΔΩ!

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.