Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TAKIS SHOES
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ - ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

23. 10. 21
από: MyMGr

Αυτήν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 20:00, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας, η γυναικεία ομάδα του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ υποδέχεται την αντίστοιχη του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ στο ΔΓ Μυγδονίας «Παναγιώτης Νέτσικας»!

Μετά από ένα χρόνο περίπου αγωνιστικής απραξίας, σας περιμένουμε με χαρά για να ζήσουμε τον αθλητισμό όλοι μαζί, γονείς και παιδιά από εκεί που το έχουμε ανάγκη, μέσα από το γήπεδο!

Πρόκειται για μια γιορτή του βόλλευ που με τη δική σας και δια ζώσης συμπαράσταση, είναι σίγουρο ότι θα είναι μια ευχάριστη πρεμιέρα!

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο Παναγιώτης Νέτσικας, σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας θα προβληθεί σε LIVE STREAMING στο κανάλι της ΕΠΕΣΘ στο Youtube με την ευγενική χορηγία: ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ & ΒΙΚΟΣ
 
stream link ->> https://www.youtube.com/watch?v=-qS6Ug1S0jg ή παρακολουθήστε τις ανακοινώσεις της ΕΠΕΣΘ στο http://www.epesth.gr
 

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους και πολλές επιτυχίες στις ομάδες μας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η είσοδος επιτρέπεται μόνο υπό προϋποθέσεις!

 

Pin It
3997926poster223ass.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.