Μεγα Χορηγοι

TAKIS SHOES
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ...

10. 02. 22
από: MyMGr

Το αποτέλεσμα του αγώνα βόλλει στις 9/2/2022 στο ΔΓ Μυγδονίας, μεταξύ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ ελάχιστη σημασία έχει μπροστά στον αγώνα κάθε γυναίκας που φοβάται!

Η Γεωργία του Λαγκαδά συμβαίνει να είναι συντοπίτισσα, συγχωριανή, γειτόνισσα, συμμαθήτρια, συγγενής, φίλη, συναθλήτρια, να έχει βρεθεί στις κερκίδες των γυμναστηρίων του Λαγκαδά και της Μυγδονίας για να υποστηρίξει το βόλει ή άλλο άθλημα!
Η Γεωργία μπορεί να είναι μία από εμάς ή από εσάς, γιατί δεν είναι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά.
Είναι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της και μπορεί να βρίσκεται σε κάθε τόπο, χωριό γειτονιά, σχολείο, οικογένεια, παρέα, ομάδα.
Είναι μία γυναίκα που φοβάται, που ζητάει δικαίωση ψυχής και ηρεμία για την ίδια και για κάθε γυναίκα που φοβάται! #nomoreabuse

 

 

#με_την_Γεωργια
#Με_τη_Γεωργια
#γεωργια #γεωργια_μπικα #georgiampika
#MeToo #metooGR #metoogreece

#mygdoniakos #asklagkada

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.